Grote maten korset kopen

grote maten corset passenBij het aanschaffen van een korset zijn er enkele punten waar je goed op moet letten, zeker als je een wat grotere maat hebt.

Allereerst de kwaliteit van het korset. Hierbij is vaak goedkoop is duurkoop. De goedkope korsetten die je vaak ziet bij de erotische-shops voor een lage prijs zijn voorzien van kunststof baleinen en zijn enkel gestikt, dus niet echt geschikt voor een vollere dame. Wil je een duurzaam korset met stalen baleinen, dubbel gestikte naden en stevige stoffen, dan ben je wel wat meer kwijt maar dan kunt je ook veel langer van het korset genieten, en gebruiken.

Als tweede de maat die je gaat aanschaffen: Bij een korset neem je één maat kleiner dan je werkelijke maat. Hierdoor blijft er ruimte over om het korset aan te snoeren als het korset ingedragen is. Ingedragen? Ja een Korset dien je altijd rustig in te dragen zodat het korset zich kan vormen aan jouw lichaam en je lichaam kan wennen aan het korset.
Voor een goede uitleg hier over kijk hier.

Is een korset lingerie? Antwoord is Ja en Nee, het kan als lingerie samen met een paar nylons en een boa over je schouders bent je een Killer Queen voor je partner. Uiteraard kun je een korset ook over een blouse op een broek of rok dragen, hier door krijgt je een nette taille en stoere elegante uitstraling die hoofden doet omdraaien en je een zelfverzekerd voorkomen geeft.

Wilt je een korset aanschaffen laat je dan goed informeren. Bij deze webwinkel krijgt je een goed advies en passende informatie, zij zijn gespecialiseerd in grote maten korsetten en geven graag hun advies aan u en het assortiment is groot en wisselend.