Liegen over de kleding maat

grote maten lingerie cadeauVeel lingerie die een vrouw als geschenk ontvangt wordt meestal niet gedragen waarom?

Het blijkt dat ruim meer als de helft van de vrouwen liegt over haar kledingmaat. Dames vertellen hun partner dat de ze slanker zijn dan de werkelijkheid, hierdoor geven zij vaak een maat op die minimaal 1 maatkleiner is dan zij werkelijk dragen. Uit een eerder onderzoek is gebleken dat 90% van de heren lingerie koopt in de verkeerde maat van hun partner, te klein dus. Dat de helft van de mannen niet weet wat de schoenmaat en/of kleding maat van hun partner is, terwijl 55% niet eens weet welke kleur haar favoriet is.

Heren die hun partner willen verrassen met een lingerie setje dat wel past of in haar smaak valt moeten geholpen worden met een goed en degelijk advies. Zeker heren die een prachtige dame hebben in een maatje meer, Vollere vrouwen hebben vaker de neiging om hun maat te veranderen of te verzwijgen. Terwijl dit helemaal niet nodig is heden ten dagen, de keuze voor lingerie in de groter maten is groter dan ooit. Helaas zijn de meeste reguliere winkels hier niet op ingesteld waardoor de teleurstelling weer toe slaat. Maar online is wel degelijk Grote maten lingerie te vinden, en ook de service is daar zeer goed te noemen.

Tegenwoordig is de keuze in grote maten lingerie groter dan voorheen. Helaas ook de verschillen in kwaliteit zijn groter, dacht u nu werkelijk een korset te kopen voor €25.00 en te verwachten dat deze steun geeft en langer meegaat. Nee een goed korset voor een voller vrouw kost nu eenmaal iets meer maar dan heb je ook stevige baleinen en dubbelstiksel.

Bij een chemise of babydoll is het zelfde, men kan deze niet oprekken van een maat 38 naar een maat 48 zonder speciale aanpassingen. Enkele grote maten shops weten dit en letten hier op. Hun lingerie is gemaakt voor en door vollere vrouwen.

Maar terug komend op het verkeerde pakje dat u ontvangen heeft………

Zo heeft één webwinkel een speciale pagina voor heren die hun partner willen verrassen, hier op vinden zij veel tips om tot een goede keuze te komen zowel in maat als in stijl en kleur, mochten zij ondanks deze tips er toch moeite mee hebben dan is het krijgen van goed advies ook mogelijk of eventueel een afspraak maken om gezellig met zijn tweeën privé te shoppen ook mogelijk. Ook wij weten dat de meeste dames hun partner stille hints geven of zelfs ander middelen gebruiken om het juiste te krijgen, maar deze worden niet altijd gezien door de heren. Hierin zullen zij alles doen om u partner een goed advies te geven en te zorgen dat wat als geschenk gekocht word ook daadwerkelijk gedragen gaat worden en als geschenk ontvangen zal worden, ook de verpakking speelt hierbij een
belangrijke rol en dat weten wij.

Één reactie op “Liegen over de kleding maat

  1. Leuk artikel! Opvallende feitjes die erin staan.

Reacties zijn gesloten.