Cup G

cupmaat g bhHet is niet altijd zo dat een dame met een grote omvangsmaat cup G heeft. Cupmaat G betekend bijvoorbeeld dat een vrouw met omvang 110 een boezem heeft van 134 tot 136 centimeter, gemeten over de borsten heen.

Voor een dergelijke combinatie van omvang en cupmaat zijn zelden tot nooit leuke behas beschikbaar. Hoewel er tegenwoordig regelmatig merken op de markt komen die claimen aandacht te besteden aan vrouwen met een grote maat, gaan ze zelden tot echt grote cupmaten bij een grote omvang.

Een website die hier aandacht aan besteed door het opnemen van merken als Syl, Elomi en grote maten collecties van Triumph en Anita zorgt er voor dat cup G ook een assortiment zal krijgen voor bijvoorbeeld cupmaat 95 G of zelfs G cup in combinatie met grotere omvangsmaten.

Een goed assortiment van behas in cup G bestaat uit voedingsbehas, sportbehas, shapewear, minimzers en badmode zoals bikini’s. Natuurlijk in leuke kleurtjes en designs. Blijf op de hoogte via het grote maten blog!