Sexy of degelijk?

Big Hearts grote matenEr blijkt een groot verschil te zitten tussen de keuzes van lingerie bij de verschillende maten.Had u verwacht dat vrouwen met een maat 38 gaan voor een sexy setje, nou dan heeft u het goed mis. Deze vrouwen kiezen een degelijk zedig katoenen slip boven een doorzichtige string. En een vrouw met grotere maat 42 waarvan ieder denkt: Deze draagt een degelijke slip, naar onderzoek blijkt juist dat zij de groep zijn die sexy en gewaagt kiezen. Wat kiezen zij dan, zij gaan voor de Jarretelles met nylons of leuke Chemise. Vrouwen met een maatje 44 of een maatje meer kiezen het vaakst voor een verleidelijk setje, Babydoll of overwegen en korset aan te schaffen. Valentijn is de gelegenheid bij uitstek om een nieuw setje te kopen, en vaak zijn dit de gewaagde setjes. maar ook voor de overige tijden van het jaar word er steeds vaker een leuk setje aangeschaft. Voor de dames met een maatje meer komt er meer keuze in lingerie.

Maat 40 plus
Zo zie je dat er toch verschillen zijn tussen de maatvoeringen en misschien had je de uitkomst niet verwacht, vrouwen die in Nederland het straat beeld vormen hebben vaker en grotere maat dan 40.