Bikini’s

De zomer staat weer voor de deur en elke vrouw wilt er natuurlijk weer stralend uit zien. Elke vrouw wilt er verzorgd en goed uitzien in haar bikini. Veel vrouwen zijn onzeker over hun lichaam en durven daarom niet goed hun lichaam te uiten. Er zijn ook vrouwen die door deze angst de verkeerde bikini’s kopen en hierdoor hun lichaam minder tot uiting komt. Maar hoe zorg je er dan wél voor dat je lichaam goed uit uiting komt? We zullen hieronder uitleggen hoe je dat voor elkaar krijgt!

Workout voor een strakke buik:
Je kunt zorgen voor een strakke buik door gezond te gaan leven. Dit houdt niet in dat je nóóit meer iets ongezonds mag eten. Maar denk na over wat je eet. Kijk in de supermarkt bijvoorbeeld naar het aantal calorieën van een product en laat iets staan zodra er veel van inzit. Een indirecte oorzaak van een hoger vetpercentage kan stress zijn. Door stress kun je meer en slechter gaan eten. Eet daarom producten die ervoor zorgen dat je geen stress krijgt, of de kans verkleint. Hierbij kun je denken aan de volgende producten: noten, groenten en vis. Hiernaast is voldoende nachtrust ook van groot belang. Door veel te slapen verklein je de kans
op stress.

Om een volledig strakke buik te krijgen zul je naast gezond eten en voldoende slapen natuurlijk ook enige inspanningen moeten leveren. Je zult thuis of in de sportschool wel aandacht moeten besteden aan je buikspieren. Er zijn een aantal simpele oefeningen die ieder mens uit kunt voeren. Hiervoor kun je kijken op websites die workouts aanbieden.

Trendy bikini’s:
De nieuwe bikini trends van 2013 zullen redelijk gelijk zijn aan de trends van 2012. Veel bikini’s zullen weer een aantal kleurrijke prints bevatten. Hiernaast zullen er weer erg veel bikini’s beschikken over versiersels. De nieuwste bikini’s hebben vooral felle en vrolijke kleuren zoals: Oranje, roze, warm geel en rood. Deze kleuren zullen gecombineerd zijn met wat exotische prints en hier en daar wat parels.

Kleine borsten
Over het algemeen zijn het vrouwen met kleine borsten die er niet van houden om in een bikini te lopen. Ze voelen zich vaak onzeker over het feit dat ze kleine borsten hebben. Daarom is het verstandig voor dames met kleine borsten om te kiezen voor een push-up bikini. Op deze manier zullen je borsten meer naar voren komen en er beter uitspringen. Zo zullen je borsten groter lijken. Hiernaast kun je het beste kiezen voor een bikini met een print.

Grote borsten
Dames met een grotere cupmaat kunnen het beste een halterbikini kopen. Een halterbikini zal ervoor zorgen dat je borsten goed en voldoende ondersteund worden. Hierdoor zullen je mooie rondingen goed zichtbaar worden en vooral de mooie vorm behouden.