Grote maten badmode

Grote maten badmodeVoor een week van het zwembad partijen, strand activiteiten en tropische avonturen adviseer ik je zeker ten minste twee badpakken mee te nemen

Hoe je jezelf ook wilt zien. Een slank kledende swimdress of liever een badpak met een losse omslag, waardoor je ook aan de rand van het zwembad of onder weg naar de cocktailbar op het strand je je eigen zeker voelt en dit ook uitstraalt !. Of heb je liever een Tankini en dit alles in vrolijke kleuren en designs, Neem eens ​​kijkje bij de seawaves badpakken van BIGhearts.nl. De seawaves badpakken beschikken over diverse tropische bloemenprints en Braziliaanse kleur patronen, div functies genaaid in voorgevormde bh cups, maken dit pak een drievoudige bedreiging voor de meisjes met rondingen, het bieden van ondersteuning, comfort en stijl.

Ook de materialen gebruikt zijn van hoogste kwaliteit wat dacht je van droog binnen 10 minuten, geen plakkerige stof op je lichaam. Een badpak dat niet knelt en snijdt in je lichaam maar lekker om je heen valt en soepel meebeweegt in het water als ook op het strand. Deze badpakken hebben verrassende mogelijkheden wat denk je van verstelbare schouderbandjes, mogelijkheid voor inbrengen van borstvulling.

Alom zijn de stijlen badpakken gemaakt voor de vollere vrouw en ontwikkeld door vollere
vrouwen. Zij hebben hun goedkeuring gegeven aan deze fantastiche badpak stijlen:
Swimdress, Tankini, badpak met omslag. In unieke kleuren en designs voor een frisse en geweldige zomer zowel op het strand als in het water zul je goedkeurende blikken toegeworpen krijgen. Ga deze zomer lekker naar het strand en geniet van de zon.

Irene D.