Annadiva laat je stralen!

-Marielle van der Loon weet als geen ander hoe lastig het is om lingerie te vinden in een grotere cupmaat. Zelf heeft ze een cupmaat F en kocht ze haar lingerie en badkleding altijd via buitenlandse websites. In Nederland was er eigenlijk geen goede, betrouwbare website te vinden waar ze terecht kon voor lingerie en badmode. Ze besloot hier verandering in te brengen! In 2011 richtte ze Annadiva op, een webwinkel gespecialiseerd in grote cupmaten.

Om meer feeling te krijgen met de lingeriewereld, schakelde Mariëlle de hulp in van lingerieontwerpster Lore Krauland. Lore leerde haar veel over lingerie en dat heeft ervoor gezorgd dat ze helemaal thuis is in de nieuwste trends en precies weet hoe je de juiste pasvorm kunt herkennen. Om je eens goed te laten adviseren, kun je ook een afspraak maken voor persoonlijk advies op de vestiging in Maren-Kessel (vlakbij) ’s Hertogenbosch. Op de website vind je hier meer informatie over.
Annadiva biedt een ruim assirtiment sexy, trendy lingerie en badmode voor jong en oud.
We website richt zich speciaal op vrouwen met een maatje meer. Je kunt er terecht voor lingerie met een cupmaat D of meer. Bekende merken als Fraya, Panache & Curvy Kate zijn terug te vinden in de uitgebreide collectie. Ook kun je op de site terecht voor bijzondere, unieke ontwerpen. Kortom, reden genoeg om eens een kijkje te gaan nemen!

Sapph lingerie grote maat

sapph grote maat

Opzoek naar een Sapph BH in grote maat? Sapph heeft regelmatig een klein assortiment grote maten behas beschikbaar. Deze gaan dan vaak tot omvang 100 of 105 en zijn verkrijgbaar bij V&D of bijvoorbeeld de selectie Sapph behas bij GroteCupmaten.

Het model dat hiernaast op de foto staat is 1 van de oudere modellen en is jammer genoeg niet meer aan te schaffen via internet.

Voedingsbh grote maat

Voedingsbh grote maat

Vrouwen met een grote maat hebben het meestal niet direct makkelijk met het uitkiezen van een voedingsbeha in bijvoorbeeld omvang 100, 105 of 110.

Voor deze omvangsmaten heb je een speciale beha nodig die helemaal ontworpen is op jouw wensen en eisen die anders zijn als een dame met omvang 70.

Een merk wat vaak in speciaal zaken voor grote maten te vinden is, is het grote maten merk Elomi. Dit is een merk gespecialiseerd in grote cupmaten en grote omvangsmaten.

Wil je een grote maten voedingsbh kopen? Kijk eens bij de voedingsbhs van grote cupmaten.

Syl zomer collectie 2012

Syl zomer 2012

Syl Design heeft de collectie voor 2012 bekend gemaakt. Er zitten een aantal leuke nieuwe kleuren in de collectie. Een nieuw model voor de Brigit zwart en wit, de Kali paars, Birgit corail oranje, devera corail oranje.

Syl verrast voor de zomer weer met leuke kleuren voor grote maten. Ook het model Devera ziet er weer fantastisch uit. Deze is verkrijgbaar in cup D, cup E, cup F tot omvang 105 en cup G, cup H en cup I tot omvang 100.

Ook zijn er bij de behas weer leuk shapende slips te krijgen die hoog zijn en speciaal ontwikkeld voor vrouwen met een grote slipmaat. Dus ook in de zomer van 2012 weer leuke grote maten lingerie!

 

Cup G

cupmaat g bhHet is niet altijd zo dat een dame met een grote omvangsmaat cup G heeft. Cupmaat G betekend bijvoorbeeld dat een vrouw met omvang 110 een boezem heeft van 134 tot 136 centimeter, gemeten over de borsten heen.

Voor een dergelijke combinatie van omvang en cupmaat zijn zelden tot nooit leuke behas beschikbaar. Hoewel er tegenwoordig regelmatig merken op de markt komen die claimen aandacht te besteden aan vrouwen met een grote maat, gaan ze zelden tot echt grote cupmaten bij een grote omvang.

Een website die hier aandacht aan besteed door het opnemen van merken als Syl, Elomi en grote maten collecties van Triumph en Anita zorgt er voor dat cup G ook een assortiment zal krijgen voor bijvoorbeeld cupmaat 95 G of zelfs G cup in combinatie met grotere omvangsmaten.

Een goed assortiment van behas in cup G bestaat uit voedingsbehas, sportbehas, shapewear, minimzers en badmode zoals bikini’s. Natuurlijk in leuke kleurtjes en designs. Blijf op de hoogte via het grote maten blog!

Lingerie grote maat

Ben je op zoek naar een BH in grote maten? Of andere lingerie in grote maat? Op het internet zijn zeer veel gespecialiseerde winkels te vinden die ook leuke aantrekkelijke lingerie in grote maten aanbieden.

De meeste vrouwen weten wel winkels te vinden met mode voor grote maten, maar niet voor lingerie in grote omvang en eventueel cupmaat. Als goed gezocht wordt op internet is bijvoorbeeld de winkel grote-cupmaten.nl te vinden of de website bighearts.nl. Deze websites zijn gespecialiseerd in het helpen van vrouwen met een maatje meer.

Het online kopen van mode en ondermode is dus heel goed mogelijk en zal in de toekomst nog meer toenemen. Partijen als Hunkemuller gaan zich ook steeds meer richten op grote maten, maar deze collecties zijn vaak snel uitverkocht of vrij beperkt.

Sloggi grote maat

Speciaal voor dames met een grote maat heeft Sloggi een ondergoed lijn met slips met lange pijpjes. Deze slip in onderdeel van een dames ondergoed serie die Sloggi Basic heet en dé basis elementen voor heerlijk zittende slips heeft.

De maat voering van deze slips gaat tot maximaal maat 56 en zijn ontworpen om comfortabel te dragen onder kleding.

Speciaal voor vrouwen die extra wensen hebben met betrekking tot corrigerend ondergoed en extra zekerheid is er de Sloggi Contol serie.

Syl Design

Sylvia Lammers heeft vanuit haar ervaring met het maken en ontwerpen van lingerie een erg succesvol bedrijf op gezet in de lingerie speciaal voor dames met een grote maat.

Syl Design heeft een collectie met beha’s, strings, slips en badmode speciaal ontworpen voor de vollere vrouw. Een dame met een grote maat stelt namelijk hele andere eisen aan lingerie dan een vrouw met een kleine cupmaat of omvangsmaat.

De details van de lingerie voor grote maten vrouwen zijn super. Mooie bandjes, leuke kleuren als rood, groen en paars zorgen ervoor dat ook meiden met een grote omvang eindelijk leuke lingerie kunnen vinden!

Ga zo door Syl Design!