Grote maten badmode

Grote maten badmodeVoor een week van het zwembad partijen, strand activiteiten en tropische avonturen adviseer ik je zeker ten minste twee badpakken mee te nemen

Hoe je jezelf ook wilt zien. Een slank kledende swimdress of liever een badpak met een losse omslag, waardoor je ook aan de rand van het zwembad of onder weg naar de cocktailbar op het strand je je eigen zeker voelt en dit ook uitstraalt !. Of heb je liever een Tankini en dit alles in vrolijke kleuren en designs, Neem eens ​​kijkje bij de seawaves badpakken van BIGhearts.nl. De seawaves badpakken beschikken over diverse tropische bloemenprints en Braziliaanse kleur patronen, div functies genaaid in voorgevormde bh cups, maken dit pak een drievoudige bedreiging voor de meisjes met rondingen, het bieden van ondersteuning, comfort en stijl.

Ook de materialen gebruikt zijn van hoogste kwaliteit wat dacht je van droog binnen 10 minuten, geen plakkerige stof op je lichaam. Een badpak dat niet knelt en snijdt in je lichaam maar lekker om je heen valt en soepel meebeweegt in het water als ook op het strand. Deze badpakken hebben verrassende mogelijkheden wat denk je van verstelbare schouderbandjes, mogelijkheid voor inbrengen van borstvulling.

Alom zijn de stijlen badpakken gemaakt voor de vollere vrouw en ontwikkeld door vollere
vrouwen. Zij hebben hun goedkeuring gegeven aan deze fantastiche badpak stijlen:
Swimdress, Tankini, badpak met omslag. In unieke kleuren en designs voor een frisse en geweldige zomer zowel op het strand als in het water zul je goedkeurende blikken toegeworpen krijgen. Ga deze zomer lekker naar het strand en geniet van de zon.

Irene D.

The Curvy Kate Bra battle winner is…

Na de felste Britse Star Bra strijd tot op heden, heeft de prachtige Sophie Morgan bekroond als Star Rondingen Kate’s in een Bra 2012. Zij volgt de altijd prachtige Lizzie Haines als koningin van de bochten, en zal Curvy Kate vertegenwoordigen voor het komende jaar.

Eigenaar Steve Hudson: ‘Ik ben extra blij, want Sophie was ook mijn persoonlijke nummer een keuze. Alle dames in de top tien waren prachtig, maar zij maakte het het verschil!’.

Sophie: ‘Ik geloof dat ik de passie, het vertrouwen en de hersenen heb voor het merk. ‘Ik ben niet alleen het model van Curvy Kate, maar ik ben er ook om het merk uit de stralen, te ademen en alles wat daarbij hoort’. ‘Ik hoop dat de mensen luisteren naar wat ik te zeggen heb door het lezen van de artikelen die ik schrijf en erkennen dat we de maatschappelijke behoefte aan meer gevarieerde lichaam types moeten presenteren aan vrouwen en jonge meisjes. We maken deze verschuiving in de sociale mentaliteit zodat wij  een generatie van sterke, zelfverzekerde vrouwen voortbrengen met het lef om de macht terug te nemen van de media en de mode-industrie, die ons een onzeker en oncomfortabel gevoel hebben gegeven in ons lichaam’.
‘Zelf was ik ook erg onzeker over mijn lichaam in het verleden. Nu ik hier nu schaterend van het lachen mijn lichaam aan de wereld laat zien, voel ik me zo gelukkig en vrij!’ Ik wil gewoon de mogelijkheid om betrokken te worden bij alles wat andere vrouwen en jonge meisjes hetzelfde gevoel kan geven, zodat ook zij beseffen dat schoonheid is hoe je je voelt.. niet alleen hoe je eruit ziet! ”

In haar winnaars ‘speech voegde ze eraan toe:
‘Ik denk dat het van vitaal belang is voor onze samenleving om een ​​verschuiving te krijgen in de manier waarop wij vrouwen en de manier waarop vrouwen worden geportretteerd in de media en de mode-industrie. Meisjes willen zich nu vormen naar het huidige schoonheidsideaal wat vaak niet gezond en onjuist is.’

Grote maten sexy lingerie

Grote maten lingerie Axami

Zoals we eerder schreven lanceert Axami een sexy plus size lingerie lijn. Woensdag zijn hier nog extra modellen aan toe gevoegd.

Het merk heeft vijf modellen toegevoegd: De “Lungo”, “Venti”, “Romano”, “Allange” en de “Mokka”. Het zal je dan ook niet verbazen dat de serie “Cafe Passion heet.

Van de vijf lingerie setjes zijn er vier pikante setjes toegevoegd met kwart cups en open strings. Deze setjes zijn bedoeld voor vollere dames die opzoek zijn naar kwalitatieve en pikante lingerie voor grote maten.

Zoals altijd heeft Axami ook weer stijlvolle foto’s gemaakt en zien de sexy lingerie setjes er erg goed uit in het beeld materiaal van het lingerie merk.

Paspoppen in grote maat

grotematen paspopVolgens de Daily Mail is er steeds meer vraag naar paspoppen voor grote maten kleding. Vooral sterren als Adele en Christina Hendricks zorgen ervoor dat modeketens gaan vragen om pas poppen in grote maten.

De krant meld zelfs dat de vraag naar poppen met een dergelijke omvang vorig jaar gestegen is met 16 procent.

Naast de grotere omvangsmaten is er ook een duidelijke stijging van vraag naar kledinghangers voor behas in grote cupmaten.

Het lijkt er dus op dat er een grote verschuiving plaats vindt in de mode door dames met een maatje meer te gaan accepteren en ook kleding, mode en lingerie te tonen met realistische beelden en paspoppen.

Grote maten beurs 2012

De grote maten beurs van 2012 komt er weer aan. Madelon Sebel zorgt ieder jaar weer voor een mega succesvolle beurs voor dames met een grote maat. Op de beurs wordt mode, nachtmode, lingerie, schoenen en accessoires voor de vollere vrouw verkocht.

Data:

  • 24 & 25 maart grote maten beurs 20102
  • 10 & 11 november grote maten beurs 2012

Schrijf de datum dus in je agenda en kijk voor meer informatie op de website van de grote maten beurs!

Sexy of degelijk?

Big Hearts grote matenEr blijkt een groot verschil te zitten tussen de keuzes van lingerie bij de verschillende maten.Had u verwacht dat vrouwen met een maat 38 gaan voor een sexy setje, nou dan heeft u het goed mis. Deze vrouwen kiezen een degelijk zedig katoenen slip boven een doorzichtige string. En een vrouw met grotere maat 42 waarvan ieder denkt: Deze draagt een degelijke slip, naar onderzoek blijkt juist dat zij de groep zijn die sexy en gewaagt kiezen. Wat kiezen zij dan, zij gaan voor de Jarretelles met nylons of leuke Chemise. Vrouwen met een maatje 44 of een maatje meer kiezen het vaakst voor een verleidelijk setje, Babydoll of overwegen en korset aan te schaffen. Valentijn is de gelegenheid bij uitstek om een nieuw setje te kopen, en vaak zijn dit de gewaagde setjes. maar ook voor de overige tijden van het jaar word er steeds vaker een leuk setje aangeschaft. Voor de dames met een maatje meer komt er meer keuze in lingerie.

Maat 40 plus
Zo zie je dat er toch verschillen zijn tussen de maatvoeringen en misschien had je de uitkomst niet verwacht, vrouwen die in Nederland het straat beeld vormen hebben vaker en grotere maat dan 40.